Teama de infidelitate le face pe femei să simuleze orgasmul

Femeile simulează regulat orgasmul pentru a-și controla partenerul se artă într-un studiu publicat în ultimul număr al publicației The Archive of Sexual Behaviors. Stratagemele de  „păzire a bărbatului” au fost descoperite în special la femeile care se tem că prietenul sau soţul lor ar putea călca strâmb.

Mai mult de jumătate dintre cele 453 de participante la studiu au recunoscut că simulează orgasmul. În plus, femeile din grupul simulantelor s-au dovedit a fi mai suspicioase cu privire la fidelitatea partenerului.

Concluzia cercetării este că „femeile care resimt un risc mai ridicat de infidelitate din partea partenerului, sunt mai predispuse la a simula orgasmul”. Acestea apelează şi la alte tactici pentru a-şi ţine partenerul sub control. Ele se îmbracă frumos pentru partenerul lor, îi urmăresc programul cotidian şi alungă alte femei care s-ar putea să-l găsească interesant.

Studiul a fost realizat pe un grup de 453 de femei cu vârsta între 18 şi 46 de ani, care au avut o relaţie stabilă de cel puţin 6 luni.

Cuvinte cheie: , ,

Adaugă comentariul tău