Institutul Clinic Fundeni

Institutul Clinic Fundeni

Adresa:

Sector 2

Telefon:

021.275.07.00 / 021.275.05.00

CONDUCERE:

Manager – Dr. Carmen Orban

Director medical – Dr. Alina Daniela Tănase

ISTORIC:

Institutul Clinic Fundeni a fost fondat în anul 1959 și are o veche tradiție în patologia dificilă cardio-vasculară, hepatică, renală, digestivă, hematologică.

Anual în Institutul Clinic Fundeni se internează peste 50.000 de persoane, se efectuează peste 100.000 de consultații și 3.000.000 analize.

SERVICII MEDICALE:

 • Diagnosticul și tratamentul bolilor neurologice după protocoale propuse, utilizate  și completate după ghidurile de diagnostic și tratament ale Societății de Neurologie din România.
 • Diagnosticul și evaluarea bolnavilor cu urgențe neurologice, tratament multidisciplinar.
 • Epilepsie
 • Neurooncologie. Diagnosticul sindroamelor paraneoplazice,tratamentul și urmărirea bolnavilor neurooncologici, fenomenelor de neurotoxicitate.
 • Activitate de consultanță neurologică a bolnavilor din toate specialitățile
 • Recuperare și reabilitare neurologică și neuropsihologică, atât în fază acută, postacută, cât și în fază cronică.
 • Evaluări ale statusului psihologic, psihoterapie singulară și în grup a bolnavilor neurologici. Consiliere a persoanelor cu boli neurologice sau alte boli cronice grave, persoane cu handicap sau cu boală canceroasă, transplant.
 • Recuperare și reabilitare a bolnavilor afazici folosindu-se cele mai noi metode de reabilitare ale limbajului.
 • Diagnosticul, evaluarea și tratamentul miasteniei gravis. Managementul bolnavului miastenic necesită experiență clinică și colaborare multidisciplinară. În Spitalul Fundeni s-a structurat o echipă  multidisciplinară, alcatuita din medici radiologi, medici de terapie intensivă, chirurgi, oncologi. Colectivul clinicii are o  experiență unică în managementul acestei boli. Toți pacientii sunt reevaluați și urmăriți cu regularitate.
  • Boala vasculară cerebrală, management modern,evaluarea bolnavului vascular, prevenție primară și secundară a AVC, tratament intervențional.
  • Bolile inflamatorii ale sistemului nervos central și periferic(ex.Scleroza multiplă, poliradiculonevrita, miastenia gravis).
  • Boli degenerative ale sistemului nervos (boala Parkinson, demențe, SLA).

DOTĂRI:

În prezent spitalul dispune de 3 secții ATI, 2 secții clinice de chirurgie generală, 3 secții de gastroenterologie, 3 secții de hematologie, o secție de medicină internă, 3 secții de nefrologie, 3 secții de pediatrie, o secție de radioterapie și 3 secții de urologie. Despre dotările acestor secții puteți afla mai multe informații accesând linkul: http://icfundeni.ro/structura-organizatorica/.

Pe lângă aceste secții, institutul dispune de 3 centre medicale:  centrul pentru transplant medular, centrul pentru boli digestive și transplant hepatic și centrul pentru uronefrologie și transplat renal.

De asemenea, există și câteva laboratoare în cadrul institutului: laborator de analize medicale, laborator de explorări funcționale, laborator de medicină nucleară, serviciul de anatomie patologică și un laborator de radiologie și imagistică.

În ceea ce privește aparatura, institutul dispune de:

-         IRM 1,5 T Signa Horizon (GE-2000)

-         CT multislice 16 Emotion (Siemens-2009)

-         Angiostar Plus (Siemens-2000)

-          Senograph DMR (GE-2001)

-         Combigraf  Quadro (2002)

-         ddR Multisystem (Swiss ray)

-         Telediagnostic (Philips-2000)

-         Post de grafie (Siemens 2008)

-         Mercury 332 (Villa-2000)

-         Ecograf (2008)

-         PCR (2003)

-         PACS (2003

TARIFE:

Spitalul nu afişează tarife privind internarea sau analizele realizate în laboratoare, dar de încadată ce vom intra în posesia listei cu prețuri, o vom afișa.

VN:F [1.9.7_1111]
Notorietate
Calitatea actului medical
Specialisti
Civilizatie
Impresie generala
Rating: 9.3/10 (6 votes cast)

 

4 comentarii

 • vida petrica spune:

  buna ziua. am virsta de 51 ani si am diagnostic ; paraplegie frankie C si sla in obsevatie as dori sa ma interenez la spitalul clinic fundeni dar nu stiu cum sa procedez pentru ca eu ma deplasez cu cadrul pe distante scurte si adevarul este ca eu cred ca diagnosticul sla a fost pus cu prea mare usurinta mentionez ca am efectuat 3 rmn si 2 emg iar la spitalul bagdazar au vtut sa ma opereze de hernie cervicala iar la spitalul municipal de hernie lombara dac ma puteti ajuta va multumesc anticipat tel;0727518324

  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 • GOGU MARIANA spune:

  BUNA SEARA ,AM O FETITA IN VARSTA DE 3 ANI SI ARE BETTALASEMIE MAJORA .URMEAZA UN PROGRAM TRANSFUZIONAL LA FIECARE 4 SAPTAMANI SI PENTRU CONTROLUL FERITINEI IA 250 DE MG EXJADE IN FIECARE ZI.NU AVEM DIN FAMILIE NICI O PERSOANA COMPTIBILA PENTRU A FACE UN TRANSPLANT DE MADUVA OSOASA .AS DORI SA MA INFORMATI DACA EXISTA MAI MULTE METODE SAU DACA AR FII IN CURS DE EVOLUTIE UN TRATAMENT PENTRU A INVINGE ACEASTA MALADIE.MAI STIU SI DE TERAPIE GENIC DAR NU SE POATE APLICA PENTRU MOMENT.AM MAI AUZIT SI DE UN IMPLANT EMBRIONAL ,IN CARE COPILUL SA NU FIE BONLAV SI IN ACELAS TIMP COMPATIBIL PENTRU A AVEA UN TRANSLANT COMPATIBILPENTRU FETITA.DAR AICI NU AM INFORMATII UNDE AS PUTEA SA L OBTIN CE CLINICA AR FI?V-AS MULTUMI DIN SUFLET DACA AS PUTEA AVEA CATEVA INFORMATII CARE M-AR AJUTA PENTRU A OBTINE MAI MULTE INFORMATII.VA MULTUMESC DESTINS PENTRU ATENTIA DUMNEAVOASTRA.SI DOAMNE AJUTA

  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 • GOGU MARIANA spune:

  BUNA SEARA ,AM O FETITA IN VARSTA DE 3 ANI SI ARE BETTALASEMIE MAJORA .URMEAZA UN PROGRAM TRANSFUZIONAL LA FIECARE 4 SAPTAMANI SI PENTRU CONTROLUL FERITINEI IA 250 DE MG EXJADE IN FIECARE ZI.NU AVEM DIN FAMILIE NICI O PERSOANA COMPATIBILA PENTRU A FACE UN TRANSPLANT DE MADUVA OSOASA .AS DORI SA MA INFORMATI DACA EXISTA MAI MULTE METODE SAU DACA AR FII IN CURS DE EVOLUTIE UN TRATAMENT PENTRU A INVINGE ACEASTA MALADIE.MAI STIU SI DE TERAPIE GENIC DAR NU SE POATE APLICA PENTRU MOMENT.AM MAI AUZIT SI DE UN IMPLANT EMBRIONAL ,IN CARE COPILUL SA NU FIE BONLAV SI IN ACELAS TIMP COMPATIBIL PENTRU A AVEA UN TRANSLANT COMPATIBIL PENTRU FETITA.DAR AICI NU AM INFORMATII UNDE AS PUTEA SA L OBTIN CE CLINICA AR FI?V-AS MULTUMI DIN SUFLET DACA AS PUTEA AVEA CATEVA INFORMATII CARE M-AR AJUTA PENTRU A OBTINE MAI MULTE INFORMATII.VA MULTUMESC DESTINS PENTRU ATENTIA DUMNEAVOASTRA.SI DOAMNE AJUTA

  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 • madalina gheorghe spune:

  BUNA ZIUA!IN PRIMUL RAND SUNT O MAMA DISPERATA,AM UN BAIETEL DE 2 ANISORI CARE E DIAGNOSTICAT CU ENCEFELOPATIE,ISCHEMIE SEVERA SI MULTE ALTELE,DEOARECE TRAIM IN SPANIA AS VREA DACA SE POATE SA IAU LEGATURA CU UN MEEDIC ,SA ASCULT PARERI DESPRE CE SE POATE FACE PE LANGA FISIOTERAPIE,SE VB MULT DESPRE TRATAMENTE CU CELULE STEM AS VREA SA STIU DACA SE POATE FACE CEVA LA FUNDENI SI PENTU COPILUL MEU…VA MULTUMESC

  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Adaugă comentariul tău