Signal MED, asigurarea de sănătate care acoperă servicii medicale complete

Signal Iduna, a lansat un nou produs de asigurare de sănătate, care include peste 1.700 de proceduri şi analize medicale în clinici și spitale private din România. Asigurarea de sănătate Signal MED, împreună cu asigurarile suplimentare Signal Control şi Signal HospitAll, acoperă servicii medicale de înaltă calitate, care asigură beneficiarului o protecţie completă şi permanentă.

Signal Med, cel mai recent pachet de asigurare de sănătate lansat de Signal Iduna, în parteneriat cu Otto Broker, acoperă consultații, investigații, analize de laborator și proceduri chirurgicale în clinici private din țară. Asiguratul își poate alege furnizorul de servicii medicale din peste 300 de clinici si spitale private incluse în rețeaua Signal Mediqa Net, plata serviciilor medicale efectuându-se direct între Signal Iduna si furnizor. În plus, persoana asigurată beneficiază de acces rapid la orice prestație medicală inclusă în asigurare prin serviciul specializat de Call Center oferit de Signal Iduna. Mai mult, în cazul unei proceduri chirurgicale intraspitaliceşti, persoana asigurată dispune de cazare în rezervele speciale ale clinicii sau spitalului în cauză. De asemenea, produsului de bază i se pot atașa două asigurări suplimentare Signal Control si Signal HospitAll. Signal Control oferă asiguratului posibilitatea efectuării unui control anual preventiv prin care acesta îşi monitorizează starea de sănătate. Prin Signal HospitAll asiguratul primește, în caz de spitalizare sau intervenție chirugicală efectuate în cadrul unui spital de stat sau privat, o sumă fixă care acoperă costurile supliementare aferente necesităților sale medicale.

Cele doua companii deruleaza campania comuna de informare “Ce pret pui pe sanatate?” in marile centre comerciale din Romania. “Pachetul Signal MED reprezintă o soluţie inteligentă, care oferă la preţuri avantajoase toate serviciile medicale de care o persoană are nevoie pentru a duce o viaţă liniştită. De la controale de rutină şi până la intervenţii chirurgicale speciale, cele trei produse oferite de Signal Iduna asigură o asistenţă medicală completă, pentru toate grupele de vârstă”, a declarat Tiberiu Maier, vicepreşedinte Signal Iduna. „Am decis să colaborăm cu Signal Iduna, unul dintre liderii pieţei de asigurări din Germania, pentru a le oferi clienţilor noştri un produs cu adevărat performant. Prin această asigurare clienţii au acces la îngrijire medicală de calitate, în clinici private, fără timp pierdut pe holurile spitalelor şi fără grija banilor. De altfel, preţul poliţei este foarte bun, având în vedere nivelul de acoperire pe care îl oferă”, a declarat Victor Şraer, General Manager Otto Broker. “Credem in puterea parteneriatului si in arta de a-ti atrage alaturi profesionisti dedicati, cu o solida viziune de business. Otto Broker este partenerul pe care l-am cautat pentru Signal Med. Experienta, spiritul novator si alegerea unui segment de piata inca neexploatat la intregul potential in Romania, aduc valoare adaugata acestei colaborari,” a declarat Tiberiu Maier, vicepreşedinte Signal Iduna.

Adaugă comentariul tău