Și tu poți deveni mai atractivă. Calități ce ar trebui să le scoți în evidență

frumoasa

Femeia atractivă nu este doar frumoasă fizic, îmbrăcată după ultima moda și cu o siluetă zveltă. Aceasta este încrezătoare, și-a format propriul stil vestimentar, are grijă de ea, este mereu aranjată și strălucește ori de câte ori o vezi datorită atitudinii.

Dacă vrei să fii atractivă și irezistibilă pentru persoanele de sex opus trebuie să încetezi a te mai compara cu femeiile din reviste și colegele de birou și să începi a-ți evidenția propriile calități fizice și psihice, precum inteligența și emotivitatea.

Deși mulți bărbați au în minte un ideal fizic al femeii ce o doresc lângă ei, pe lângă acesta, regăsești multe alte detalii ce te transformă într-o femeie sexy. Află în rândurile următoare ce calități ar trebui să scoți în evidență.

  1. Încrederea

Una dintre calitățile irezistibile ale femeii este încrederea, așadar, învață să te iubești și să te apreciezi cât de mult posibil. Oprește toate îngrijorările ce le ai datorită micilor defecte și evidențiază cât mai mult tot ceea ce îți place la tine.

De asemenea, reține faptul că este aproape imposibil pentru un bărbat să vadă cât de frumoasă, deșteaptă și prietenoasă ești dacă tu nu crezi aceste lucruri despre tine.

În cazul în care ești o persoană timidă sau introvertită, pentru început, poți afișa o falsă încredere. Acest truc s-a dovedit extrem de benefic de-a lungul timpului deoarece afișând siguranță și stăpânire de sine, chiar și atunci când fierbi și ești agitată în interior te ajută să dezvolți o încredere naturală cu timpul.

  1. Umorul

Un simț al umorului dezvoltat este întotdeauna apreciat și seductiv, în special când ai în plan să cucerești o persoană de sex opus sau să te apropii de aceasta. Iar atunci când râzi sau afisezi un zâmbet sincer devii mai atractivă, iar celor din jur le este mai ușor să se aproprie de tine.

Simpatia unui bărbat este ca și câștigată atunci când îl faci să râdă, totuși acest lucru nu ar trebui să te transforme într-o persoană ce spune banc dupa banc întreaga seară, dar trebuie să fii cel puțin capabilă să te autoironizezi și să arăți că nu iei viata prea în serios.

  1. Inteligența

Inteligența este una dintre calitățile pe care ar trebui să o valorifici și evidențiezi cât de mult posibil. Astfel că, te sfătuiesc să renunți pentru totdeauna la ideea de a părea prostuță și neajutorată doar pentru a deveni mai atractivă deoarece cu o astfel de tactică nu vei reuși să atragi persoana potrivită.

Un bărbat deștept știe să aprecieze inteligența ta ca fiind provocatoare și atractivă, știe să îți asculte argumentele într-o conversație și îți respectă opiniile.

  1. Simpatia

Multe femei consideră că au de câștigat pe palierul imaginii și devin irezistibile dacă țin oamenii la distanță și se învăluie într-o aură de mister, însă acest lucru este întru totul greșit. Dacă îți dorești să atragi în jurul tău oameni simpatici, prietenoși, buni la suflet și să cucerești un bărbat amabil și atent trebuie să fii și tu la rândul tău deschisă la conversație și uneori chiar să faci primul pas în a te apropia de cineva. Iar în momentul în care bărbatul care îți place te invită în oraș arată-ți interesul pentru ceea ce are el de spus, adresează-i intrebări și nu concentra întreaga conversație în jurul tău.

  1. Capacitatea de a fii tu însuți

De multe ori, din dorința de a impresiona, esti tentată să joci un rol, să porți tocuri înalte chiar dacă sunt total incomfortabile pentru tine, să afișezi o fericire exagerată, ori să faci afirmații exagerate de dragul conversației. Renunță la aceste obiceiuri și fii tu însuți deoarece devin obositoare în timp și nici nu te poți preface la infinit, așadar, fii tu însuți și lasă-i pe cei din jurul tău să te cunoască așa cum ești.

Adaugă comentariul tău