Servicii stomatologice de top, în Câmpina

Începând cu 22 august, orașul Câmpina are o centru stomatologic care oferă, printre altele, terapie și chirurgie laser, piezochirurgie, dar și servicii de urgență 24/7 pentru tot județul Prahova. Clinica DentActiv oferă o gamă largă de servicii medicale la preț de producție sau chiar gratuite pentru cei 1.200 de angajați ai companiei Confid, servicii ce vor fi integrate într-un card de sănătate.

Investiția necesară dechiderii centrului DentActiv s-a ridicat la aproape o jumătate de milion de euro, o parte importantă din bani fiind cheltuiți pe aparatură de ultimă generație. Proiectul este dezvoltat pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, cuprinzând 2 unituri dentare, dar și un cabinet de radiologie, dotat cu aparatură digitală, ce oferă o doză minimă de radiație pentru pacienti. Echipa medicală este formată din medici din Județul Prahova, respectiv București.
DentActiv este brandul petru segmentul de stomatologie a Centrului Medical SanConfid, centru ce face parte din grupul Confind Campina.

Adaugă comentariul tău