S-a deschis Swiss Ecodent Clinic

Pentru cei care doresc să apeleze la servicii stomatologice de calitate, în București s-a inaugurat o nouă clinică, Swiss Ecodent Clinic. Ecodent oferă întreaga gamă de servicii stomatologice, este dotată cu echipamente de ultimă generație, iar echipa are experiență de lucru la nivel internațional.

Echipa medicală reunește specialiști cu competențe în protetică și implantologie dentară, chirurgie, endodontie, parodontologie, profilaxie și cosmetică dentară. Întreaga activitate a clinicii este coordonată de către medicul stomatolog Dr. Christian Marmandiu (doctorand și masterand în chirurgie-implantologie, cu activitate de peste 20 de ani și experiență a peste 10.000 de implanturi inserate, competențele sale fiind internațional recunoscute în Elveția, Germania și SUA) și de către Prof. Dr. Ion Pătrașcu.

”La Swiss Ecodent Clinic, personalul medical este implicat și dedicat pentru a oferi pacienților asistență și servicii la standarde de performanță, calitatea igienei fiind definitorie pentru activitatea noastră”, spune Dr. Christian Marmandiu. „Folosim în clinica noastră laserul dentar, atât în cazurile de chirurgie, parodontologie, cât și ultima evoluție în albirea dintilor”, explică Prof. Dr. Ion Patrascu.  Acest procedeu este unul mult mai rapid, cu mai puține dureri în timpul și post tratament, având și o durată mai lunga de menținere a albului.

Investiția necesară deschiderii centrului s-a ridicat la aproape un milion de euro, o parte importantă din sumă fiind direcționată către aparatura de ultimă generație, marca Kodak.

Adaugă comentariul tău