Program de slăbit cu XL-S Medical

La inceputul lunii aprilie, un grup de tinere farmaciste au participat la o competitie, cu target final: pierderea in greutate, Perioada 23 aprilie – 23 mai, a insemnat pentru ele : antrenamente, dieta si administrare de XL-S in cele 3 forme (Fat Binder, Appetite Reducer, Carb Blocker). Munca, motivare, determinare si multa incredere – iata ingredientele ce au concurat la succesul participantelor noastre. La o luna de la demararea proiectului: “proba cintarului”. Cele 10 finaliste au pierdut in total 60 kg, castigatoarea concursului fiind mai slaba cu 9.2 kg, iar cele 3 castigatoare ale locului 2: intre 7.8 si 8.4 kg. Increderea in ele insele a crescut exponential si bucuria rezultatelor este evidenta.  „XL-S Medical este lider de piata pe diverse piete importante din Europa, ocupind locul 1 in Italia si Belgia si locul 2 in Olanda. XL-S Medical are sanse reale sa devina lider de piata si in Romania, prin activitatile dedicate farmacistilor si consumatorilor, pe care intentionam sa le desfasuram in perioada imediat urmatoare” , a spus Antonio Marinescu, Director de Marketing Omega Pharma Romania .

XL-S Medical este un dispozitiv medical natural, disponibil in 3 variante: Fat Binder, Carb Blocker, Appetite Reducer, 3×2 comprimate/zi, in functie de modul de alimentare (grasimi, carbohidrati, senzatie de foame intre mese). Fat Binder (Litramine): reduce grasimile cu 27%; Carb Blocker (Phaselite): reduce carbohidratii cu pina la 66%; Appetite Reducer(Redusure): confera senzatia de satietate.

XL-S Medical este un produs al companiei belgiene Omega Pharma, companie de medicamente fara prescriptie ce ocupa locul 12 la nivel mondial. Omega Pharma este prezenta in Romania din 2009.

Cuvinte cheie: , ,

Adaugă comentariul tău