Produse fără gluten la Real

Real Hypermarket România a introdus în sortiment o gamă variată de produse fără gluten. În prezent, aceste produse se găsesc la comercializare în toate cele patru magazine Real din București, urmând ca în scurt timp întreaga gamă să se regăsească în toate cele 25 de magazine ale rețelei din România.

Gama de produse fără gluten comercializată de Real cuprinde peste 50 de articole precum: făină, pâine, pesmeți, biscuiți, prăjituri, cereale etc.

Produsele sunt plasate în cadrul unui raion amenajat special pentru podusele fără gluten, amplasat în zona destinată produselor BIO și dietetice din magazin, pentru a facilita accesul și recunoașterea cu ușurință a acestor produse de toți cei care au nevoie de o alimentație fără gluten. Produsele fără gluten pentru copii sunt poziționate în cadrul raionului de hrană pentru copii și sunt ușor identificabile printr-o semnalizare specială la raft.  

„Prin comercializarea produselor fără gluten, dorim să îi ajutăm, în special, pe părinții care au copii diagnosticați cu intoleranța la gluten, cărora știm cât de greu le este să găsească alimentele potrivite și necesare micuților lor”, a declarat Oana Danalache Manager Categorie, Real Hypermarket România. ”Având în vedere că piața produselor fără gluten este în acest moment o industrie de nișă, dar care câștigă teren, ne așteptăm ca pe viitor să existe din ce în ce mai mulți producători și procesatori români pe piață, la momentul actual o parte mare a produselor fiind importate”, completează aceasta. 

Despre intoleranța la gluten puteți citi Intoleranța la gluten. Ce să mâncăm și ce nu ca să fim în siguranță, semnat de medicul Doctorionline.ro, Roxana Smădeanu

Adaugă comentariul tău