Platinium Asigurări lansează asigurarea pentru transplantul cu celule stem

PLATINUM Asigurări-Reasigurări împreună cu BIOGENIS, bancă de celule stem, și în parteneriat cu ASIGEST Broker de Asigurare, a lansat produsul de asigurare dedicat transplantului de celule stem – Asigurarea STEM CELL, un produs de asigurare de nișă, complex, care acoperă toate costurile și cheltuielile generate de un transplant de celule stem. ”Partenerii noștri BIOGENIS ne-au semnalat la începutul acestui an nevoia unui asemenea produs de nișă pe piața asigurărilor din România. Am căutat un produs similar atât în Europa cât și în România și, am găsit în PLATINUM Asigurări partenerul împreună cu care am dezvoltat acest produs pliat pe nevoile unui părinte care se vede nevoit să apeleze la transplantul de celule stem recoltate la nașterea micuțului pentru a-l vindeca. Ne bucurăm că suntem parte a acestui proiect și speram să putem ajuta astfel părinții aflați în situații atât de neplăcute”, spune Antonio Souvannasouk, Managing Partner, Asigest.

Acoperirea STEM CELL include o gamă largă de boli grave care pot fi tratate prin transplantul cu celule stem, acordând limite de despăgubire care preiau presiunea financiară a unor momente și așa extrem de dificile în viața unor părițti – până la maxim 200.000 Euro cheltuieli aferente transplantului efectuat în Uniunea Europeană, și până la 100.000 Euro în România, totul pentru o primă anuală de 120 Euro.

”În dezvoltarea acestui produs special, am colaborat îndeaproape cu partenerii noștrii principali în reasigurare – GEN Re, Divizia Life / Health, reasigurator de marcă la nivel mondial, cotat cu AA+ de Standard & Poor’s, produsul beneficiind și de sprijinul în reasigurare al GEN Re. Credem în acest produs, în beneficiile și avantajele majore ale acestuia, și speram ca, prin el, să aducem liniște părinților care s-au gândit să apeleze la recoltarea și stocarea de celule stem din cordonul ombilical”, spune reprezentanții Platinium Asigurări.

Asigurarea STEM CELL are ca principale beneficii, acoperirea cheltuielilor  de transplant, investigații și tratament precum și cheltuielile de transport și cazare (Asigurat și însoțitor), acces la servicii medicale de calitate și, în plus, pot  beneficia de intervenția de transplant chiar părintele sau / și ceilalți copii (ca Asigurați adiționali). ”Acest nou produs creat astăzi face din BIOGENIS o bancă de celule stem cu ofertă completă, de la recoltare (sânge de cordon și porțiune de cordon), transport (gratuit oriunde în lume pentru rudele de gradul unu și doi) și până la utilizare (prin produsul lansat astăzi)”, spune Cristian Lăcraru, director de marketing și comunicare al Biogenis.

Principalele avantaje ale asigurării sunt: acoperirea tuturor costurilor și cheltuielilor generate de efectuarea unui transplant de celule stem (teste și proceduri pre-transplant, inclusiv tratamentul efectelor secundare, transplantul efectuat Asiguratului cu celule stem proprii recoltate la naștere din cordonul ombilical, și/sau cu celule stem multiplicate din celule stem proprii (numai dacă această procedură este considerată procedură standard, cheltuieli cu transportul Asiguratului (inclusiv transport de specialitate medical) precum și a maximum 2 însoțitori ai acestuia etc), aAcoperire cost eficientă, accesibilă unei familii cu venituri medii din România, pentru o limită de despagubire ridicată (până la maxim 200.000 Euro în UE și 100.000 Euro în România), lista complexă de boli / afecțiuni grave / terminale pentru care STEM CELL acoperă costurile de transplant de celule stem recoltate din cordonul ombilical al Asiguratului. Polița STEM CELL oferă acoperire Asiguratului, tuturor fraților și/sau surorilor acestuia, precum și părinților biologici.

Adaugă comentariul tău