MedLife, spital de ortopedie şi traumotologie în Bucureşti

Operatorul medical privat MedLife a deschis azi, în Bucureşti, un spital de ortopedie şi traumatologie în urma unei investiţii de 8,5 milioane euro, astfel că reţeaua de spitale a companiei a ajuns la şase unităţi, cu un total de de 540 de paturi.

 

Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie MedLife are trei etaje, cu o suprafaţă totală de 2.000 metri pătraţi şi o capacitate de 45 de paturi. Unitatea dispune, printre altele, de secţii de de primiri urgenţe, ambulatoriu, laborator pentru analize, trei săli de operaţie, departament de kinetoterapie şi recuperare medicală.

 

Reprezentanţii MedLife estimează că, în primul an de activitate, în spitalul de ortopedie şi traumatologie se vor trata aproximativ 1.000 pacienţi lunar, iar cifra de afaceri a spitalului va fi de două milioane euro, în primul an de activitate.

 

Echipa Spitalului de Ortopedie şi Traumatolgie este condusă de Conf. Gheorghe Popescu şi numără 80 de angajaţi, în special medici şi asistente medicale care, pe lângă asistenţa şi investigaţiile medicale oferite în zona de ambulatoriu, vor gestiona o gamă largă de intervenţii chirurgicale: tot spectrul intervenţiilor artroscopice, cura chirurgicală a fracturilor, intervenţii la nivelul antepiciorului, artroplastii totale de şold şi genunchi, sindrom de canal carpian, osteotomii de corecţie, vertrebroplastii şi alte intervenţii la nivelul coloanei vertebrale.

 

Spitalul va trata pacienţi cu vârsta peste 16 ani, copiii beneficiind de îngrijire pentru probleme ortopedice în Spitalul de Pediatrie Medlife, în condiţii specifice.

 

Spitalul de Ortopedie şi Traumatolgie se află în Bulevardul Ferdinand nr. 98-100, sector 2, Bucureşti. Programările pentru consultaţii, tratamente sau kinetoterapie se vor putea face începand cu data de 12 decembrie 2011, la numărul de telefon unic pentru progrămari în Sistemul Medical Medlife: (021) 9646.

 

MedLife activează pe piaţa din România din 1996 având nouă clinici în Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Arad, opt laboratoare proprii de analize şi 28 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară.

 

În 2009, acţionarii MedLife, familia Marcu şi IFC, au vândut 36,25% din titluri fondului privat SGAM Eastern Europe, deţinut de o subsidiară a grupului Societe Generale, tranzacţie estimată la peste 20 milioane euro. Familia Marcu deţine în continuare pachetul majoritar, respectiv 51%, iar IFC are 12,75%.

 

Deschiderea spitalului face parte din programul de investiţii de 52 milioane de euro, anunţat pentru intervalul 2011-2015.

Un comentariu

 • Botosanu spune:

  Buna ziua ,ma numesc Botosanu Maria ,in varsta de 62 ani ,din Buzau,am suferit un traumatism prin cadere la genunchiul stang ,am avut ghips ,2 saptamani ,am facut tratament cu antiinflamatoare,si nu este bine deloc ,nu dispar durerile . As vrea sa fac la clinica D/voastra un RMN . Cum pot sa obtin o programare . Multumesc frumos . Cu respect .

  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Adaugă comentariul tău