Labormed a lansat gama de vitamine Vitaritma

Labormed, companie farmaceutică românească, lansează Vitaritma, o gamă de vitamine cu formulă originală și ingrediente moderne.

Vitaritma a fost concepută pentru a schimba modul în care privim vitaminele. Si nu întâmplător iniţiatorul acestui concept în România este Labormed, compania ocupând un loc de seamă pe piaţa de vitamine, fiind prezentă pe toate segmentele importante: calciu, vitamina C, magneziu, complex de vitamine.

Vitaritma înseamnă vitamine inteligente, cu ingrediente și beneficii diferite, totul împachetat într-o tabletă masticabilă, fără zahăr, cu arome care-ți vor încânta simțurile: grepfrut, portocale, zmeură, lămâie.

Vitaritma Energie cu coenzima Q10, guarana și gust răcoritor de grepfrut te ajută să-ți păstrezi vitalitatea pe tot parcursul zilei. Cafeina din guarana este absorbită constant în sânge, astfel că efectul său durează între 4 și 6 ore. Combinația dintre coenzima Q10 și guarana are un efect pozitiv asupra energiei și a vitalității întregului organism.

Vitaritma Relax cu Suntheanine și gust de portocale are efect calmant și relaxant fără a provoca somnolență. Suntheanine este un extract de ceai verde care stimulează în mod natural activitatea cerebrală, în special undele alpha ale creierului, asociate cu relaxarea.

Vitaritma Imunitate cu coenzima Q10, vitamine și gust de zmeură este recomandată pentru imunitatea organismului. Coenzima Q10 ajută la producerea energiei celulare necesare vieții celulelor și a funcțiilor pe care acestea le îndeplinesc, fiind totodată un puternic antioxidant, care în combinație cu vitaminele, influențează în mod pozitiv imunitatea, menținând vitalitatea organismului.

Vitaritma Fitness cu L-Carnitina, coenzima Q10 și aromă de lămâie ajută la arderea grăsimilor atunci când este asociată cu mișcarea și activitățile fizice regulate. L-carnitina stimulează metabolizarea grăsimilor din organism, în special în timpul exercițiilor fizice și accelerează procesul de transformare al acestora în energie, iar combinația de L-carnitină și coenzima Q10 are un efect benefic asupra vitalității organismului. Nu sta pe gânduri, gama Vitaritma este prietena discretă, care te ajută să trăieşti ritmul fiecărei zile în armonie. Vitaritma. Și ziua ta prinde ritm… aşa cum se poate vedea şi în spotul TV aflat pe micile ecrane.

Cuvinte cheie: , ,

Adaugă comentariul tău