Dan Stănoaia, noul boss de la Medicover București

Principala responsabilitatate a lui Dan Stănoaia constă în coordonarea activității clinicilor din București (Medicover Victoriei, Medicover Pipera, Clinica de Pediatrie Medicover, Medicover Unirii, Centrul de Recuperare Medicală). Departamentul de Medicina Muncii, consilierii medicali, programul de îngijire continuă, precum și programul de optică Medicover sunt, de asemenea, sub directa conducere a lui Dan Stănoaia.

Printre alte atribuții ale noului manager se numără: identificarea oportunităților de dezvoltare ale companiei, implementarea strategiilor de dezvoltare pe diferite specialități sau linii de business, elaborarea strategiei comerciale în relația cu medicii din clinici, precum și monitorizarea și implementarea standardelor de calitate a proceselor.

Grupul Medicover este de peste 15 ani liderul serviciilor medicale private în Europa Centrală și de Est. Jumătate de milion de oameni și 6.000 de companii beneficiază de serviciile clinicilor și spitalelor Medicover, respectiv ale laboratoarelor Synevo în Polonia, România,  Germania, Ungaria, Ucraina, Belarus, Turcia și Republica Moldova.

În România, Medicover are grijă de sănătatea a peste 100.000 pacienți anual, fie că sunt angajați ai celor peste 1.500 companii abonate, fie că sunt persoane fizice neabonate.

Medicover deține 11 clinici în București, Timișoara, Cluj, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, prin centrele de excelență și prin rețeaua de parteneri Medicover, formata din peste 219 de furnizori externi din toată țara.

În noul spital Medicover din București, pacienții au acces la diagnostic și tratament avansat, o echipă dedicată de medici și asistente, echipamente medicale de ultimă generație și confort asigurat pe toata durata internarii. Spitalul este dispus pe 7 niveluri și are o capacitate de 122 de paturi. Blocul operator cu trei săli de operație și două săli de naștere, dotat cu aparatura medicală de ultimă oră, poate gestiona intervenții din toate specialitățile chirurgicale.

 

Adaugă comentariul tău