Cum slăbim sănătos

Sunt zeci, poate sute de diete. Indiferent de regimul de slăbire pe care doriţi să-l urmaţi nu uitaţi că sfatul medicului este vital. Dietele aplicate după ureche nu dau rezultate, poate doar pe moment. În plus, nu există dietă fără sport. Există diete în funcţie de zodii, ale celebrităţilor, personalizate, clasice, vegetariene, regim disociat ori în funcţie de grupa sanguină etc. Important este însă să slăbim sănătos şi frumos. Iată câţiva paşi importanţi în orice luptă cu kilogramele în plus.

Talie de viespe cu alimentaţie sănătoasă şi sport

Ca să fim mai supli trebuie să consumăm mai puţine calorii. Nu înseamnă că mâncăm mai puţin. Important este însă ce mâncăm. Nu trebuie să ne grăbim. Cu paşi mici şi treptat vom putea renunţa la obiceiurile alimentare nocive. Aşa că este indicat să înlocuim ingredientele bogate în calorii cu fructe şi legume, care au un conţinut scăzut de grăsimi şi calorii. Micul dejun este extrem de important, la fel şi cei doi litri de apă pe care trebuie să-i bem în fiecare zi.

Răbdare şi voinţă

 

Un alt aspect important într-un proces important este să ştim că nu vom slăbi peste noapte şi că rezultatele apar în timp. Mişcarea este vitală ca să ajungem să fim mai supli. Aşa că nu uita că orice activitate fizica de la banalul mers pe jos, la sport, la dans, gradinarit, mers pe bicicletă, tenis sau mişcare la sala este foarte bună. Nu numai că scapi de grăsime, dar ai şi o formă psihică buna.

De la dietă, la stil de viaţă

După ce ai reuşit să ajungi la greutatea dorită intervine voinţa. Este important să adopţi un stil de viaţă sănătos dacă vrei să-ţi menti silueta câştigată cu trudă.

Alina Dan

Adaugă comentariul tău