Consulta Click.com disponibil și în România

Consultaclick.com este o platformă online care facilitează accesul la găsirea şi programarea imediată a unei consultaţii medicale.

Compania Consultaclick şi-a început activitatea la finele anului 2010 în Portugalia şi în mai puţin de un an de la deschidere s-a extins în Brazilia şi Spania, iar acum în România.

Potrivit ultimelor date statistice, în România activează aproximativ 52.000 de profesionişti în domeniul sanitar. Consultaclick îşi propune să ajungă la 10% dintre aceştia în mai puţin de cinci ani. Compania îşi va concentra activitatea până la finele anului 2012 în special pe Bucureşti, urmând ca ulterior să se extindă la nivel naţional. La nivel internaţional, Consultaclick are 22 de angajaţi şi 6 parteneri. Pe termen mediu şi lung, compania are în plan să investească, atât în ţările în care activează deja, cât şi în cele în care intenţionează să intre, peste 20 milioane de euro.

„Expansiunea noastră rapidă şi feedbackul pozitiv pe care l-am primit de la pacienţi, profesionişti din sănătate şi parteneri ne fac să avem încredere în succesul Consultaclick în România. Până în prezent, în scurta perioadă de când suntem activi, Consultaclick a gestionat la nivel global peste 20.000 de programări medicale – online şi offline – şi are disponibile peste 300.000 de consultaţii pe site-urile din toate statele în care este prezent”, spune Duarte Champalimaud, CEO şi fondator al Consultaclick.com.

Consultaclick România intenţionează să angajeze, potrivit unei planificări pe termen mediu, peste 20 de persoane cu expertiză în diverse domenii şi estimează pe termen lung o investiţie de 1 milion de euro. “Până la finele anului curent ne aşteptăm să avem 4.000 de pacienţi înregistraţi, 800 de doctori (inclusiv angajaţi ai unor clinici) şi să încheiem parteneriate cu marile grupuri din sănătate. Ţelul nostru este să le asigurăm acestora mai mult de 10 programări înregistrate pe zi”, spune Duarte.

 

Consultaclick este o companie fondată în 2010 care doreşte să revoluţioneze sistemul de programări medicale online. Avantajele sunt accesul 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, şi găsirea specialiştilor în funcţie de zona în care se află (integrare în Google Maps), precum şi în funcţie de tipul de asigurare medicală acceptată. Accesând zona personală a contului, pacientul poate vedea toate programările sale efectuate, poate împărtăşi informaţii cu doctorul său şi poate gestiona procesul de programare anulând sau schimbând cu uşurinţă ora programării. În plus, pacientul este notificat automat prin SMS şi prin e-mail despre ora programării şi locaţia doctorului, cu o zi înainte, pentru a nu rata consultaţia.

Adaugă comentariul tău