Clinica ON

Clinica.ON

Adresa:

Telefon:

021.30.17.676

ISTORIC:

On Clinic Advanced Medical Institute este o rețea internațională de clinici cu peste 100 de filiale în numeroase țări din întreaga lume.
On Clinic a fost înființată în 1987 începându-și activitatea în Australia și Israel după care se extinde în Europa, Asia, Australia și America de Sud. 
On Clinic este considerată acum cea mai mare rețea de clinici private din lume, cu peste 1,700,000 de pacienți. Compania se bucură de o experiență internațională ca lider în numeroase domenii medicale unice.
În România rețeaua a apărut în urmă cu 13 ani și a ajuns în 2012 să numere 14 filiale în cele mai importante orașe din țară. Pentru a vedea listă acestora – dați click aici – http://www.clinicaon.ro/filiale_in_romania.html.

SERVICII:

 1. Consultații, dar și tratarea disfuncțiilor sexuale (ex. erecția slabă)
 2. Tratarea impotenței
 3. Remedii împotriva ejacularării precoce

DOTĂRI:

La Clinica On tratează numai medici specialiști în acest domeniu (disfuncții sexuale) care dețin poziții importante în spitalele din România.
Tratamentul se bucură de o discreție deplină.

Deși site-ul nu este foarte bine pus la punct, există un număr de telefon unde se pot afla mai multe informații sau se pot face direct programări pentru cei care au o disfuncție sexuală.

TARIFE:

Prețurile sunt stabilite în funcție de problema fiecărei persoane în parte. Pentru a afla cauza unor disfuncții de multe ori sunt indicate mai multe analize preliminare care se fac la recomandarea medicului.

4 comentarii

 • Vaida spune:

  Am o problema cu penisul.de doua saptamani nu mai pot face sex din cauza erectiei slabe(nu se mai ridica).ce ar trebui sa fac?

  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 4.3/5 (6 votes cast)
  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: +3 (from 5 votes)
 • Ursu spune:

  Buna ziua,sânt biabetic și am probleme cu erecția .Întrebarea mea este ,se poate rezolva aceasta problemă

  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: -3 (from 3 votes)
 • Calin Gicu spune:

  Buna dimineata am problema cu penisul de vreo cateva luni bune nu mai am erectie nu stiu ce trebuie sa fac sunt ingrijorat pe tema asta ma gandesc tot timpul la asupra problemei asteia sotia este este alertata , suntem amandoi presati de aceasta problema se poate rezolva aceasta problema ?

  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: -1 (from 1 vote)
 • Florentina spune:

  Buna ziua,sotul meu are o problema si nu vrea sa mearga la doctor. Viata noastra sexuala e dificila din motivul ca are erectii rare fara ejaculare,dar sunt cazuri in care erectia tine foarte putin. Ce sfat imi pute-ti da. Noi ne dorim un copil si problema asta a lui trebuie rezolvata daca sar putea. Va multumesc.

  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.7_1111]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Adaugă comentariul tău