Cine suntem

Doctorionline.ro este primul portal medical din România care îți dă sfatul cuvenit atunci când ai nevoie, datorită chatului pus la dispozitia ta 24 de ore din 24. Cei care vor răspunde direct sunt medici de diferite specializări care îţi  vor fi de folos de fiecare dată când îi vei solicita. Conexiunea cu doctorul siteului este una imediată, fără a fi necesară o autentificare sau alte date suplimentare.

Doctorionline.ro înseamnă sfaturi în timp real de la medici specialişti. Instant, doctorul de serviciu intră în legătură cu tine, te ascultă şi te îndrumă pe calea corectă, devenind astfel cea mai bună alternativă la sfaturile, de multe ori după ureche, ale rudelor, vecinilor sau prietenilor. Doctorionline.ro reprezintă o alternativă modernă la consultaţiile preliminare, dar nu elimină un drum la cabinetul medical. Este însă bine ca acel drum să-l faceţi în momentul în care e nevoie, să ştiţi la cine mergeţi, ora programării, astfel ca totul să nu pară o nouă corvoadă sau bani în plus.

Doctorionline.ro asigură confidenţialitatea sfatului medical şi te pune imediat în legătură cu specialistul de care ai nevoie pentru ca să beneficiezi de tratamentul adecvat.

Ştim că un diagnostic exact al afectiunilor nu este posibil în urma descrierilor pe care le vei face pe acest site şi că acesta depinde foarte mult de felul cum veţi prezenta problema. De aceea, DoctoriOnline îţi facilitează o consultaţie la un cabinet specializat, în urma recomandărilor. De asemenea, tot în baza recomandărilor, DoctoriOnline îţi poate oferi soluţia cea mai bună şi cea mai ieftină pentru tratamentul necesar. Intermediem cu succes consultaţii la specialişti de renume, internarea la clinici de specialitate din România şi Uniunea Europeană.

În plus, pe acest portal veţi putea afla ultimele noutăţi medicale, ştiri, tratamente, diete şi recomandări scrise, de asemenea, de specialişti în medicină şi jurnalism medical.

Pentru mai multe detalii, consultaţi “Termeni şi Condiţii”, “Limitarea Resonsabilităţii” şi “Regulament Forum”.