Cât costă un set de analize de primăvară

În fiecare an trebuie să trecem pe la clinică pentru efectuarea unui set de analize medicale. Acest sfat pe care îl primiți cel mai adesea de la medic ar trebui să devină o regulă obligatorie, de bun simț. Pentru că orice boală, descoperită la timp, are mari șanse de vindecare, iar prevenirea este mult mai ieftină și eficientă decât orice alt tratament. Cei care sunt trecuți de 40 de ani sau aceia care suferă de anumite afecțiuni trebuie să efectueze acest control măcar o dată la șase luni, dacă nu există alte indicații medicale.

 

Cele mai relevante analize de sânge sunt cele efectuate la începutul primăverii, când organsimul se pregătește să efectueze câteva transformări de amploare. Cresc în intensitate și durată activitățile fizice, mai ales cele în aer liber, alimentația devine mai ”suplă”, iar sângele se schimbă. Este, așadar, o perioadă propice pentru a vedea ce urmări a lăsat în organismul nostru iarna sedentară și plină de mâncăruri cu mult colesterol. 

DoctoriOnline vă oferă posibilitatea de a afla care este costul unui set de analize de bază, în urma cărora se poate depista, de pildă, diabetul, o boală cumplită cu multe consecințe negative, dar care atacă organismul pe ”mutește”. Așadar, iată care sunt prinicpalele analize de sânge pe care trebuie să le faceți periodic și cât costă acestea.
De remarcat că Sanador are cele mai mici prețuri (puțin peste 200 de lei), iar Academica, cele mai mari (aproape 400 de lei). Medlive, Synevo și Medsana au același tarif (în jur de 230 de lei).
Am folosit doar unități medicale de încredere, care au laboratoare ce pot asigura rezultate exacte ale analizelor. Se știe că în România sunt mulți români care mai rău se îmbolnăvesc din cauza efectuării analizelor.
Citiți aici despre un caz cutremurător.

Faceți click pe fotografie pentru a vedea detaliile.

Adaugă comentariul tău